Aktiv Veidrift

En solid entreprenørbedrift

Aktiv Veidrift AS er en etablert entreprenørbedrift som arbeider med det meste innen utomhusanlegg.

Et solid fundament

Aktiv Veidrift AS ble etablert i 2002. Etter en formidabel vekst i sine første driftsår, har bedriften stabilisert seg på en omsetning rundt 100 mill. I dag fremstår selskapet hovedsakelig som en grunnentreprenør, men vi tilbyr også flere tjenester som kan relateres til de kunnskaper og materiell selskapet innehar.

 

Et bredt spekter av tjenester

I tillegg til at vi lager veier, rehabiliterer vann & avløp og graver ut tomter, utfører vi en rekke andre type oppdrag. Vi har blant annet en driftskontrakt for Drammen Kommune. Denne innebærer ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, både sommer og vinter. Ut over dette utfører vi en del spesialprosjekter, som for eksempel transport og utlegging av kunstsnø i forbindelse med World Cup Skisprint.

 

Effektive gjennom samarbeid

Et av Aktiv Veidrift sine største fortrinn i et konkurranseutsatt marked er evnen til å jobbe effektivt. Grunnlaget for vår effektivitet skapes gjennom et fortreffelig arbeidsmiljø der alle er opptatt av å yte det lille ekstra.

 

Kvalitet i fokus

Vi streber alltid etter å opprettholde bunnsolid kvalitet i alle ledd, uavhengig om kunden er en privatperson eller en statlig aktør. Kvaliteten gjenspeiles i vårt kontinuerlige arbeid med forebyggende HMS. I tillegg benytter vi oss av fremtidsrettede løsninger til dokumentasjon, som f.eks. systemet SmartDok.