Om oss

Et solid fundament

Aktiv Veidrift AS ble etablert i 2002.


I dag fremstår selskapet hovedsakelig som en grunnentreprenør, med spisskompetanse innenfor VA, vei og vedlikehold.

Et bredt spekter av tjenester

I tillegg til at vi lager veier, rehabiliterer vann & avløp og graver ut tomter, utfører vi en rekke andre type oppdrag.


Vi har blant annet en driftskontrakt for Drammen Kommune. Denne innebærer ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, både sommer og vinter. Ut over dette utfører vi en del spesialprosjekter, som for eksempel transport og utlegging av kunstsnø i forbindelse med World Cup Skisprint.

Miljø

Aktiv Veidrift har fokus på miljø.


Vi ble Miljøfyrtårn i 2018. Vår maskinpark er relativt ny og inneholder kjøretøy som etterlever strenge utslippskrav. Med nytt bygg etableres nå 10 elbilladere, og effektiv energigjenvinning. Aktiv Veidrift vil løpende søke miljøvennlige alternativer.

 

Effektive gjennom samarbeid

Et av Aktiv Veidrift sine største fortrinn i et konkurranseutsatt marked er evnen til å jobbe effektivt. 


Grunnlaget for vår effektivitet skapes gjennom et fortreffelig arbeidsmiljø der alle er opptatt av å yte det lille ekstra.

Kvalitet i fokus

Vi streber alltid etter å opprettholde bunnsolid kvalitet i alle ledd, uavhengig om kunden er en privatperson eller en statlig aktør.


Kvaliteten gjenspeiles i vårt kontinuerlige arbeid med forebyggende HMS. I tillegg benytter vi oss av fremtidsrettede løsninger til dokumentasjon, som f.eks. systemet SmartDok.

Ta kontakt

Vi bistår med landmåling for kommende prosjektering.
Bistand i prosjekteringsfaser.
Priser de fleste typer kontrakter innen grunnarbeider.

Vennligst fyll inn navnet ditt
Vennligst fyll in e-postadressen din
Fyll inn telefonnummer (valgfritt)
Skriv meldingen din her

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer*, slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data. *Telefonnummer er valgfritt.

Sender melding
Takk for at du tok kontakt, vi vil komme tilbake til deg snarest mulig