Personvernerklæring

Hvem er vi?

Denne siden eies og driftes av Aktiv Veidrift AS, org nr 990 679 886, Martha Sundlands gate 20, 3048 Drammen, som også står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Hva registreres?

Google Analytics

Aktivveidrift.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på aktivveidrift.no

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson

Facebook Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

Aktivveidrift.no har installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Personopplysninger

For å kunne behandle henvendelser via nettsiden er vi avhengig av og videreformidle informasjon om deg. Ingen informasjon blir lagret på nettstedet, men sendt direkte til mottaker av e-post hos Aktiv Veidrift AS. Informasjon som oversendes er Navn, E-post, Telefonnummer (hvis oppgitt) og ev. informasjon som oppgis i meldingsfeltet.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Internet Explorer
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

Hvor lenge blir personopplysninger lagret?

Hvis du har samtykket om et kundeforhold, vil dine personopplysninger bli lagret inntil du sier opp kundeforholdet hos oss. Du kan når som helst si opp ett kundeforhold hos oss. Dersom du ikke er registrert ett kundeforhold, kommer personopplysninger kun til å bli lagret så lenge det er nødvendig for å følge lovgivning eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg (for eksempel betaling).

Personopplysninger vil ikke blir lagret lengre enn det som er tillatt i henhold til gjeldende lov om behandling av personopplysninger.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.